CONSELL COMARCAL

FUTBOL CLUB VILAMALLA es fundà l ´ any 1986 i any rera any a crescut en instalacions i jugadors i s ´ ha convertit en un referent del futbol de la comarca.

La primera equipació deFUTBOL CLUB VILAMALLA és samarreta blanca i negre amb la senyera en vertical , pantalons negres , i mitges blanques amb cenefa negra.L ´ escut oficial del FUTBOL CLUB VILAMALLA té el següent blasonament, escut caironat de gules amb un sautor ple d ´ or en el que hi podem veure en un dels braços de la creu les sigles F.C. i en l ´ altre braç el nom de Vilamalla,l ´ acompanya al cap 2 claus passades en sautor , amb les dents a dalt i mirant cap enfora, la d ´ or en banda sobre la d ´ argent en barra i 2 rodes d ´ or una a cada flanc a la part de baix hi ha una pilota en blanc i negre. Per timbre , una corona mural de poble.

El sautor és la creu de Sant Vicenç, patró del poble. I com Vilamalla va pertanyer al monestir de Sant Pere de Rodes en el seu escut hi ha com hem dit les claus de Sant Pere i dues rodes parlants.